Számítógép alkatrészek


Számítógépe lassú, elavult, esetleg új funkciókra szeretné használni? Bővítés vagy javítás esetén is forduljon hozzánk! Ha kiváló minőségű alkatrészre van szüksége, nálunk megtalálja. Kínálatunkban neves gyártók termékei szerepelnek:


 • alaplap,

 • processzor,

 • winchester,

 • memória,

 • videókártya,

 • számítógép ház, tápegység

 • optikai meghajtó,

 • hangkártya,

 • billentyűzet, egér stb.

Ha Önnek a teljesítmény, a stabilitás és a megbízhatóság is fontos, nemcsak az ár, akkor elégedett lesz ezekkel az eszközökkel.


Mi az Ön igényeit megismerve ajánlunk olyan megbízható eszközöket, amelyek paramétereikben az adott feladatra a legjobban megfelelnek.
Segítünk eligazodni az alkatrészek kínálatában!
Eszközeinkkel kibővített és feljavított számítógépe ismét az Ön szolgálatába állítja a sebességét. Kérjen ajánlatot!


   

Alaplap, processzor, memória
A belépőszinttől a prémium kategóriáig az általunk forgalmazott alaplapok megfelelő hátteret biztosítanak, bármilyen számítógép konfigurációnak. Egy modern gyors és megbízható számítógép persze az alaplapon kívül a többi részegységen is múlik. A legmodernebb processzorral és memóriával ellázott konfiguráció szédületes sebességre képes. Nálunk személyre szabottan, az Ön igényeinek megfelelően történik az egyes részegységek kiválasztása, így ezekkel az eszközökkel bármilyen felhasználói igényt ki tudunk elégíteni.
Használja ki az új technológiákban rejlő sebességnövekedést!


 • különböző alaplapok,

 • Intel vagy AMD processzorok,

 • gyors memóriák

a továbbfejlesztett technológiájuk révén gyorsabb, megbízhatóbb számítástechnikát biztosítanak kedvező áron és kiváló minőségben.

 
     

Winchester, videokártya, optikai meghajtó

Számítógép alkatrészek széles választékával várjuk vásárlóinkat. Videokártyák játékosoknak vagy Blue-Ray meghajtó esetleg nagy méretű adattárolóra van szükség? Számunkra nem probléma.

Legyen szó:

 • 3,5" háttértárról,

 • notebook-ba való winchesterről,

 • külső merevlemezekről vagy

 • a legújabb SSD meghajtókról,

amikor a produktivitásra és nagy sebességre van szükség, ezek a legújabb technológiával ellátott eszközök nyújtják a kézenfekvő megoldást.
 
     

Számítógépház, tápegység

Számítógépház kiválasztásnál csak az egyik szempont a design. Legalább ilyen fontos, hogy egy jó kialakítású, jól szellőző ház megbízható helyet biztosít az alkatrészeknek. Megpróbálunk olyan számítógépházakat ajánlani a hozzánk fordulóknak, amelyek mind kialakításban, mind minőségben és designban elnyeri a felhasználók tetszését, mindezt a legjobb ár-érték aránnyal párosítva. Az általunk forgalmazott márkák: Asus, Chieftech, Cooler Master, Foxconn, Gigabyte.

Tápegységek meghatározásánál is lényeges szempont, hogy milyen célra szánjuk a tápegységet illetve, milyen paraméterű gépbe fog kerülni. Cégünk számos megbízható márkát kínál:
Asus, Chieftech, Cooler Master, Corsair, Enermax, FSP, Gigabyte, Zalman amelyek széles típusválasztékukkal megfelelnek a folyamatosan változó irodai és otthoni igényekhez, bármilyen felhasználási szintről is beszélünk.

Segítünk megtalálni az ideális megoldást.

 
     
Billentyűzet, egér

Billentyűzet és egér kínálatunkban az egyszerű eszközöktől a speciális funkciókkal ellátott eszközökig megtalálja az Ön igényének megfelelő billentyűzetet vagy egeret, legyen az vezetékes vagy vezeték nélküli.
 
     
Vírus védelmi programok Garancia

Az általunk forgalmazott alkatrészeket úgy választjuk ki, hogy lehetőség szerint minél hosszabb gyári garanciával rendelkezzenek. Garanciánkkal kapcsolatosan itt olvashat részletesebben.
 
     

Számíthat a támogatásunkra!

Az alkatrészek összeépítése illetve a számítógép bővítése nem mindig egyszerű feladat. Szeretnénk ebben segítséget nyújtani, szervíz szolgáltatásunkkal.

Ön csak a vállalkozására koncentráljon, az informatikai problémákat pedig bizza ránk.

Nálunk az eladás és telepítés, beüzemelés után is Ön bármikor segítséget kérhet az eszközökkel kapcsolatos informatikai problémáinál.


Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.