Számitógép fejlesztés


Régi a számítógépe? Kevés a szabad tárterülete? Lassan indulnak el a programok?


Gyakran tapasztaljuk, hogy a korábban még korszerű és gyors számítógép egyre lasabbá válik. Nehezen indul az operációs rendszer vagy sok idő után válaszol egy-egy feladatra. Felgyorsult világunkban a megbízható és gyors számítógép a hatékony munkavégzés kulcsa. Néhány éves számítógépét azonban fejlesztéssel még a mai igényekhez bővítheti.


Nem kell az egész gépet kidobnia, elég, ha a néhány alkatrészt kicseréltet, s máris gyorsabb lesz a PC. Kérdése van a bővítésekkel kapcsolatban? Hívjon bennünket! Számítástechnikai alkatrész kínálatunkban megtalálja a neves gyártók legújabb termékeit. Számítógépe fejlesztéséhez, bővítéséhez kérje segítségünket.


Mi az Ön igényeit megismerve ajánlunk olyan megbízható eszközöket, amelyek paramétereikben az adott feladatra a legjobban megfelelnek.
Segítünk eligazodni a számítógép fejlesztés útvesztőjében!
Ingyenes tanácsadás keretében felmérjük számítógépe állapotát és javaslatot teszünk a fejlesztésre melynek eredményeképpen számítógépe alacsony és kedvező költségráfordítással sokkal gyorsabban működhet mint korábban. Kérjen ajánlatot!


   

Memória bővítés

Kapcsoljon magasabb sebességre.

A legolcsóbb számítógép bővítés a memória méretének növelése. A memória felbővítése 1-2 esetleg több GB-ra, nagyon egyszerűen és gyorsan kivitelezhető, hiszen csak a megfelelő nagyságú és technikai paraméterű memóriamodult kell behelyezni és máris gyorsabbá válik a számítógépünk. (Természetesen az alaplap meghatározza a támogatott memória típusát és nagyságát.)

 
     

Processzor bővítés

Alapesetben egy processzorcsere önmagában nem okoz sokszor érezhető gyorsulást a hétköznapi számítógép felhasználó számára. A processzor cseréje 1,8 GHz-ről 2,4 GHz-re vagy 3,0 GHz-re nem befolyásolja a számítógép teljesítményét azoknál akik csak internetezésre vagy egyszerűbb programok futtatására használják a gépüket. A kétmagos processzort sem érdemes 4 magosra cserélni filmnézés miatt, hiszen a kétmagost sem használta ki. Azoknál a felhasználóknál akik videoszerkesztésre vagy játékra használják a gépüket már érdemes ilyen fejlesztésben is gondolkodni. A szerkesztéseknél a processzorcsere míg a játékosoknál a videókártya (vagy mindkettő) cseréje hozhat jelentős gyorsulást.

 
     
Alaplap csere

Az alaplap egy olyan integrált áramköri lap, amely egyrészt fogadja számítógép különböző fő elemeit (processzor, memória, videokártya, stb.) másrészt erre a lapra van beépítve jó néhány eszköze a számítógépnek(hangkártya, videokártya, portok, stb.). Az alaplapon elhelyezkedő csatlakozók határozzák meg, hogy az alaplap milyen processzort tud fogadni (foglalattípus, sebesség, gyártó), mennyi és milyen típusú memória vagy videokártya tehető be a számítógépbe, milyen fajtájú kártyákkal bővíthetjük gépünket. Az alaplap tehát azt a megbízható alapot jelenti amire a számítógépünket építhetjük, Ugyanakkor a későbbi bővítéseknél a korlátot is jelenti, hiszen a fő alkotórészeknél a foglalatok típusánál bekorlátozza a bővítést illetve a megfelelő gyorsítást. A fejlesztések során gyakran eljutunk oda, hogy a megfelelő teljesítmény eléréséhez szükségessé válik az alaplap cseréje is.

Segítünk megtalálni az ideális megoldást.
 
     
Kiegészítők

Ha számítógépe új vagy néhány hónapos, akkor is szüksége lehet olyan eszközökre, kiegészítőkre amelyek alkalmazásával számítógépe jobban alkalmazkodik egy-egy speciális feladathoz. VGA kártyák, külső-belső háttértárolók, kiegészítő kártyák, digitális média adapterek stb.
 
     
Vírus védelmi programok Garancia

Az általunk forgalmazott eszközöket úgy választjuk ki, hogy lehetőség szerint minél hosszabb gyári garanciával rendelkezzenek. Garanciánkkal kapcsolatosan itt olvashat részletesebben.
 
     

Számíthat a támogatásunkra!

A megfelelő teljesítményű eszközök kiválasztása sokszor időigényes feladat. Szeretnénk ebben segítséget nyújtani, tanácsadói szolgáltatásunkkal.

Ön csak a vállalkozására koncentráljon, az informatikai problémákat pedig bizza ránk.

Nálunk az eladás és telepítés, beüzemelés után is Ön bármikor segítséget kérhet az eszközökkel kapcsolatos informatikai problémáinál.


Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.