Hálózati eszközök


Akár irodában dolgozik, akár otthon végzi a munkáját, ma már elengedhetetlen a folyamatos kapcsolat a külvilággal. A megbízható gyors internet kapcsolat sokszor a hatékony munkavégzés kulcsa. Hálózati eszköz kínálatunkban megtalálja a neves gyártók legújabb modeljeit. Vezetékes és vezeték nélküli hálózat kiépítéséhez, bővítéséhez kérje segítségünket.


Mi az Ön igényeit megismerve ajánlunk olyan megbízható eszközöket, amelyek paramétereikben az adott feladatra a legjobban megfelelnek.
Segítünk eligazodni a hálózatok útvesztőjében!
Eszközeinkkel és teljes körű hálózati megoldással felszerelt irodája és otthona biztonságos, gyors adatelérést tesz lehetővé bármikor, bárhol. Kérjen ajánlatot!


   

Wi-Fi eszközök

Kapcsoljon magasabb sebességre.

A belépőszinttől a prémium kategóriáig az általunk forgalmazott vezetéknélküli eszközök bármilyen felhasználói igényt kielégítenek. A legújabb Gigabit technológiával ellátott és USB csatlakozási lehetőséggel rendelkező routerek nemcsak villámgyors szélessávú internetkapcsolatot biztosítanak, hanem garantálják a megosztás szabadságát minden felhasználó számára. Legyen szó irodai munkáról, vagy szórakozásról ajánlatunkban olyan eszközök szerepeknek amelyekkel az egyszerű hálózati környezetet képes lesz egy szempillantás alatt átalakítani csúcsteljesítményű hálózati környezetté. Használatukkal irodájában a legújabb megoldások válnak elérhetővé (LAN eszközök, VoIP telefonok, CCTV), otthonában pedig a család minden tagja akár egyszerre élvezheti valós idejű média szolgáltatásokat a legkülönfélébb eszközökön keresztül, mint például asztali számítógép, Notebook, hálózati tároló, játékkonzolok, vagy mobiltelefonon.
Használja ki az új technológiákban rejlő sebességnövekedést!


  • Routerek,

  • access-point-ok,

  • vezetéknélküli adapterek

a továbbfejlesztett technológiájuk révén gyorsabb, megbízhatóbb hálózati kapcsolatot biztosítanak kedvező áron és kiváló minőségben.

 
     

Vezetékes eszközök

Bár a vezeték nélküli megoldások ugrásszerúen elterjedtek, mégis nagyon sok cégnél és lakásban használnak még vezetékes hálózatot. Ott ahol nem a mobilitás az elsődleges szempont, hanem az adatátviteli sebesség és a biztonság, még egy darabig megmaradnak a vezetékes hálózati megoldások.

Legyen szó:

  • switchről vagy

  • routerről

amikor a produktivitásra és nagy sebességre van szükség, ezek a készülékek nyújtják a kézenfekvő megoldást.

Önnek a gyorsaság és megbízhatóság mellett a költséghatékonyság is fontos szerepet játszik a döntésnél. Cégünk kisvállalkozások számára a HP ProCurve család termékeit ajánlja, amelyekre a HP cég élettartam-garanciát vállal. A termékskála széles lehetőséget bíztosít, hogy minden felhasználói igényre megfelelő megoldást nyújtsunk. Tapasztalja meg Ön is, hogy ezek a készülékek nemcsak kisvállalkozásoknál, hanem intézményi és nagyvállalati munkaeszközként is remekül megállják a helyüket.

 
     
Hálózati adattárolás

A hálózati adattároló eszközök (Network-attached storage, röviden NAS) tekintetében cégünk átfogó termék-kínálatot vonultat fel, az otthoni használatra tervezett modellektől egészen az üzleti felhasználásra tervezett eszközökig.

Egy hálózati adattároló csatlakoztatása a legkézenfekvőbb megoldás a központosított adattárolás megvalósítására. Kettő-négy vagy több SATA merevlemezt tudnak fogadni, így akár több TB-os tárhely is kialakítható. Ezek természetesen RAID tömbökbe is összekapcsolhatóak. Ilyen eszköz használatával könnyen és biztonságosan elérheti adatait bárhol függetlenül a helytől és a használt számítógéptől. Sok más hasznos funkció mellett egyszerűen létrehozhat FTP hozzáféréseket is, amivel biztonságos hozzáférést adhat ügyfeleinek a munkái eléréséhez mint egy tradicionális online FTP-vel. A készülékek többségén található USB csatlakozó is, amire nyomtató vagy külső tároló fűzhető fel. Ezek a funkciókban gazdag készülékek (nem csak alap NAS-ként használhatóak, hanem fájl-, FTP-, iTunes- vagy nyomtatószerverként is alkalmazhatóak és ráadásul automatikus mentések készítésére is beállíthatóak, amelyek bármikor vissza is állíthatók) igény szerinti bővíthetőségükkel, rugalmasan igazodnak a folyamatosan változó irodai és otthoni igényekhez, bármilyen felhasználási szintről is beszélünk.

Segítünk megtalálni az ideális megoldást.
 
     
Média adapter és Powerline

Egy otthoni hálózatban sokkal több lehetőség rejlik mint egyszerűen a hálózathoz csatlakoztatott számítógépek közötti kommunikáció. A megfelelő digitális média adapter-t használva például egyszerűen kibővítheti hálózatát a már meglévő audio és video tartalmak lejátszására alkalmas eszközeivel - így meglévő tévéjén, zenelejátszóján keresztül férhet hozzá a hálózaton tárolt videókhoz, zenékhez és fotókhoz is. Az otthoni hálózat ilyen fokú kiterjesztésének további előnye, hogy a család tagjai - megfelelő korlátozás mellett - a kedvük szerint használhatják annak erőforrásait.

Újdonság a hálózati kapcsolatok között az elektromos hálózaton keresztüli adattovábbítás (). Számos gyártó kínál már ilyen eszközöket (D-Link, Netgear, Belkin). Ezek a készüléket a fali aljzatba helyezve akár 500 Mbps-os adatátvitelt képesek biztosítani a ház elektromos hálózatán keresztül. Otthon vagy kisebb irodákban kábelezés nélkül pillanatok alatt, gyors és megbízható hálózati kapcsolat hozható létre velük.
 
     
Vírus védelmi programok Garancia

Az általunk forgalmazott eszközöket úgy választjuk ki, hogy lehetőség szerint minél hosszabb gyári garanciával rendelkezzenek. Garanciánkkal kapcsolatosan itt olvashat részletesebben.
 
     

Számíthat a támogatásunkra!

Az eszközök telepítése és integrálása a meglévő rendszerbe néha nehéz és időigényes feladat. Szeretnénk ebben segítséget nyújtani, hálózati szolgáltatásainkkal.

Ön csak a vállalkozására koncentráljon, az informatikai problémákat pedig bizza ránk.

Nálunk az eladás és telepítés, beüzemelés után is Ön bármikor segítséget kérhet az eszközökkel kapcsolatos informatikai problémáinál.


Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.