Net Time Számítógép szervíz, számítógép javítás, rendszerkarbantartás, vírusirtás, adatmentés, számítástechnikai eszközök Kistarcsa Bellus József u. 16.

Számítógépjavítás az otthonában! ----> Budapest, Kistarcsa és környéke (Kerepes, Szilasliget, Csömör, Nagytarcsa, Gödöllő, Mogyoród stb)

Komplett számítógépek


Számítógép kínálatunkban megtalálja a neves gyártók komplett számítógépei mellett, azokat a számítógépeket is, amelyeket az Ön igényeinek megfelelően állítunk össze alkatrészenként. A számítógépek kiválasztásánál az első kérdés amit tisztázni kell, hogy milyen célra ( milyen feladatokra) szánjuk az új számítógépet. Egészen más paraméterű gép kell a napi irodai munkákra, a videofeldolgozásra vagy játékra. Olvassa el hasznos tanácsainkat számítógép kiválasztáshoz!

Mi az Ön igényeit megismerve ajánlunk olyan számítógépeket, amelyek paramétereikben az adott feladatra a legjobban megfelelnek. Az új generációs processzoroknak és a megnövelt grafikus és többfeladatos teljesítménynek köszönhetően a legújabb technológiájú hardverelemekből összeállított számítógépeink használatával Önnek zökkenőmentesebb számítógépes felhasználásban lehet része. Korszerűsítse eszközeit és spóroljon az idővel. Segítünk kiválasztani azt a számítógépet amellyel könnyedén elvégezheti napi teendőit, és gond nélkül dolgozhat egyszerre több feladaton is. Kérjen ajánlatot!


   
Dell Optiplex számítógépek

Minőségi számítógépek

Megbízható, bővíthető megoldás kisvállalkozások és magánszemélyek számára.
Minőségi szánítógépeink könnyen integrálható és megbízható alapot biztosítanak vállalkozása növekedéséhez.

Legyen szó irodai munkáról, vagy szórakozásról ajánlatunkban olyan szánítógépek szerepelnek amelyek:


  • könnyen bővíthetőek,

  • az Önnek megfelelő méretben,

  • kedvező árú üzleti megoldást kínálnak,

  • kíváló minőségben.

Látványos termelékenység.
Akár különálló grafikus kártyát választ akár integrált grafikus vezérlőt, a megfelelő processzor teljesítménnyel és DDR3 memóriával elképesztő termelékenységet tapasztalhat.Az általunk kínált kedvező árú asztali gépek minden szükséges funkciót biztosítanak a hatékony irodai munkához. Gépeinkhez operációs rendszerként a Microsoft Windows 7 32 bites és 64 bites verzióját ajánljuk.

 
     
Dell Optiplex számítógépek

Barebone számítógépek

Barebone számítógépeink kompakt mérete az otthon minden szegletében elfér. Kényelmesen mozgatható és sok-sok helyet takarít meg. Elbújtatott mechanikus részeivel és igényes, vonzó formájú előlapjával, ez az egyszerű, elegáns termék mindenféle környezetbe be tud illeszkedni a lakásban. Zongorafekete felületével nem csupán egy számítógép, igazi művészi dekoráció. Ráadásul belsejében a legmodernebb, 45 nanométeres gyártási technológiájú Intel processzor lapul, amely kiszolgálja mind a nagy teljesítményt, mind az energiatakarékosságot igénylő műveleteket; a nyolccsatornás HD audio és a Full HD (1080p) megjelenítés a HDMI csatlakozón keresztül pedig kifogástalan multimédiás élményt nyújt. Akár multimédiás élményekre vágyik, akár dolgoznia kell, fájlokat ment, vagy éppen videojátékokkal játszik,ezek a gépek a legjobb környezetet kínálják a mindennapos számítástechnikához.

 
     
Irodai alkalmazások Márkás szerverek

Kínálatunkban szerepel egy és két processzorfoglalatos, Intel-alapú,állványba szerelhető vagy torony kivitelű kiszolgáló, amely ideális a kis- és középvállalatok, valamint távoli irodák számára. Az Ön kisvállalkozásánál is felmerült hogy a megnövekedett feladatokhoz (fájlmegosztáshoz, centralizáláshoz és együttműködéshez) kiszolgálót igényelnek? Segítünk megtalálni az ideális megoldást.

A Dell továbbfejlesztett, torony kivitelű kiszolgálói a növekvő kisvállalkozások számára készültek, melyeknek valódi kiszolgálói környezetre van szükségük, amely a jobb együttműködés és adatvédelem, a gyorsabb fájlmegosztás és az egyszerűbb felügyelet érdekében a legújabb Intel® processzorokkal működik.

Ha cégének nagy fokú rendelkezésre állásra, valamint kivételes virtualizálási, rendszerfelügyeleti és energiatakarékossági funkciókra van szüksége, akkor megtalálta az ideális robusztus teljesítményt és rugalmasságot nyújtó megoldást!
 
     
Grafikai szoftverek Telepítés

PC-inkre és szervereinkre igény szerint külön díj ellenében feltelepítjük a megvásárolt Microsoft operációs rendszert valamint a Microsoft Office csomagot. A szoftvertelepítésbe beletartozik az alkatrészek drivereinek (meghajtóprogramjainak) a telepítése és beállítása is.
 
     
Vírus védelmi programok Garancia

PC konfigurációinkra 1 év garanciát, illetve azokra az alkatrészekre, amelyekre a gyári garanciaidő ennél nagyobb (pl Samsung winchesterek, Asus, Gigabyte alaplapok videokártyák, Kingmax memória 3 éves illetve Logitech és TP-Link eszközök 5 éves vagy Buffalo, Geil memória élettartam garancia) természetesen ezt a megnövelt garanciaidőt adjuk. Márkás szerverekre a gyártó cég által adott garanciaidő vonatkozik. Garanciánkkal kapcsolatosan itt olvashat részletesebben.
 
     

Számíthat a támogatásunkra!

Tudjuk mennyi problémával és nehézséggel jár egy kisvállalkozás üzemeltetése. Szeretnénk ha az Ön által használt informatika nem nehezítené az életét, hanem könnyítené, ezért minden eladott számítógépünk mögött speciális felhasználói támogatási csomag áll, amellyel Őn bármikor segítséget kérhet a számítógéppel kapcsolatos informatikai problémáinál.


Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.