Net Time Számítógép szervíz, számítógép javítás, rendszerkarbantartás, vírusirtás, adatmentés, számítástechnikai eszközök Kistarcsa Bellus József u. 16.

Számítógépjavítás az otthonában! ----> Budapest, Kistarcsa és környéke (Kerepes, Szilasliget, Csömör, Nagytarcsa, Gödöllő, Mogyoród stb)

Miért érdemes bennünket választania?


Tudjuk, hogy nagyon sok számítástechnikával foglalkozó cég létezik a hazai piacon, ám mégis miért bennünket érdemes választani?

A Net Time Bt. több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy minőségi és megbízható szolgáltatást nyújtson a hozzánk fordulóknak. Legyen Ön egyéni felhasználó vagy kis- és középvállalat, kínálatunkban megtalálja a legmegfelelőbb számítástechnikai megoldásokat és szolgáltatásokat, korrekt áron.


Munkatársaink olyan szakemberek, akik hosszú évek óta jelen vannak az informatika rohamosan fejlődő világában. Annak érdekében, hogy lépést tartsunk az Informatika fejlődésével, folyamatosan képezzük magunkat. Ez a szakmai múlt, a vevői igények pontos feltérképezése és ismerete valamint a szolgáltatásaink bővítése biztosítja, hogy Ön mindig minden körülmények között a legjobb minőséget kapja.


Ez a minőségi elkötelezettség Ön számára biztonságot jelent, hiszen csak megbízható forrásból szerezzük be világcégek legkorszerűbb eszközeit, és kizárólag a szakmai szempontoknak megfelelő termékeket ajánljuk.


A termékek garanciáját kiemelten fontosnak tartjuk , ezért törekszünk, minél hosszabb garanciaidőt nyújtani az általunk forgalmazott termékekre. Levesszük a garanciális ügyintézés terhét az Ön válláról!


Szolgáltatásainknál Önnek csak sikeres munkavégzés esetén kell fizetnie munkadíjat.


Pénzvisszafizetési garancia:

Ha mégsem a megfelelő terméket vásárolta meg, 5 napig visszavásároljuk az eredeti vételáron, (amennyiben a termék és csomagolás sértetlen, és nem olyan termékről van szó amelyet kifejezetten az Ön kérésére rendeltünk meg illetve szereztünk be).
 
     

Néhány érvünket felsoroljuk, melyek amellett szólnak, miért érdemes bennünket választani:


  • Nálunk Ön van a középpontban.

  • Neves gyártók termékei, elérhető árak.

  • Megbízható minőség.

  • Hardver, szoftver megoldások egy kézből.

  • Garancia.

  • Tisztesség, megbízhatóság és pontosság.

  • Korrekt partneri kapcsolat.

  • Ingyenes tanácsadás.

Több éve hűséges üzletfeleink is ezt értékelik bennünk.

     

Önnek informatikai problémája van, nekünk megoldásunk!

A Net Time Bt. az alábbi problémáknál segít önnek: számítógép szervíz, számítógép javítás, rendszerkarbantartás, adatmentés, vírusirtás, számítástechnikai eszközök forgalmazása, hálózat, szoftverek telepítése beállítása.


Számítógépjavítás az otthonában!
Budapest, Kistarcsa és környéke (Kerepes, Szilasliget, Csömör, Nagytarcsa, Gödöllő, Mogyoród stb.


Levesszük a válláról ezt a gondot, hogy csak azzal töltse az idejét amihez igazán ért.


Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen fel minket, hogy személyes megbeszélés után egy sikeres és hosszú távú üzleti kapcsolat jöhessen létre.


Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.