Net Time Számítógép szervíz, számítógép javítás, rendszerkarbantartás, vírusirtás, adatmentés, számítástechnikai eszközök Kistarcsa Bellus József u. 16.

Számítógépjavítás az otthonában! ----> Budapest, Kistarcsa és környéke (Kerepes, Szilasliget, Csömör, Nagytarcsa, Gödöllő, Mogyoród stb)

Hordozható számítógépek


Notebook kínálatunkban megtalálja a neves gyártók legújabb modeljeit. A notebook számítógépek kiválasztásánál is az első kérdés amit tisztázni kell, hogy milyen célra ( milyen feladatokra) szánjuk az új számítógépet. Egészen más paraméterű gép kell a napi irodai munkákra, a videofeldolgozásra vagy játékra. Mivel ezek a számítógépek nehezebben bővíthetőek, ezért a pontos paraméter megválasztás fontosabb mint az asztali számítógépek esetében. Olvassa el hasznos tanácsainkat a notebook és netbook számítógép kiválasztáshoz!

Mi az Ön igényeit megismerve ajánlunk olyan hordozható számítógépeket, amelyek paramétereikben az adott feladatra a legjobban megfelelnek. Az új generációs processzoroknak és a megnövelt grafikus és többfeladatos teljesítménynek köszönhetően a legújabb technológiájú hardverelemeket tartalmazó notebook segítségével Önnek zökkenőmentesebb számítógépes felhasználásban lehet része. Vegye észre az innovatív technológiákban és termékekben rejlő erőt, amelyre egész nap számíthat. Segítünk kiválasztani azt a hordozható számítógépet amellyel könnyedén elvégezheti napi teendőit, és gond nélkül dolgozhat egyszerre több feladaton is. Kérjen ajánlatot!

A kínálat nagyon széles, mi segítünk megtalálni azt a számítógépet, amely teljesítményben, árban és méretben ideális Önnek a mobil munkavégzéshez.

   

Notebook-ok

Megbízható, bővíthető megoldás kisvállalkozások és magánszemélyek számára.
Minőségi szánítógépeink könnyen integrálható és megbízható alapot biztosít vállalkozása növekedéséhez.

Legyen szó irodai munkáról, vagy szórakozásról ajánlatunkban olyan szánítógépek szerepelnek amelyek:


  • kedvező árú üzleti megoldást kínálnak,

  • kíváló minőségben,

  • az Önnek megfelelő méretben.

 
     
Kiegészítők

Kínálatunkban szerepelnek olyan hasznos notebook és netbook kiegészítők, mint például táskák, egerek vagy hordozható háttértárak. Ezeknél az eszközöknél nemcsak a külső dönt, hogy mennyire divatos, hanem a mindennapi használat. A stílusos táskák nemcsak külsejükkel, hanem belső tulajdonságukkal is képesek hódítani, hiszen amellett, hogy óvják és védik a hordozható számítógépet, egyéb eszközöknek is helyet biztosítanak.

A lézeres egér ideális társ a notebookok mellé. A kényelmes és ergonómikus külső hosszabb távú munkára is alkalmassá teszi az egeret.

Egy nagy tárkapacitású külső merevlemez ma már elengedhetetlen tartozék a számítógép tulajdonosok számára. A tárterület merete és a csatlakozás fajtája mellett egyre nagyobb szerepet kap a dizájn is. Egy elegáns kis méretű, de gyors és nagykapacitású külső merevlemez kitűnő választást jelent. Segítünk megtalálni az ideális megoldást.

 
     
Operációs rendszer Telepítés

A notebookok már előretelepített operációs rendszerrel vásárolhatóak meg (Windows, Linux stb.). Amennyiben Őn olyan számítógépet választ, amely nem tartalmaz Windows operációs rendszert, igény szerint külön díj ellenében feltelepítjük a megvásárolt Microsoft operációs rendszert. A szoftvertelepítésbe beletartozik notebook részegységeinek a drivereinek (meghajtóprogramjainak) telepítése és beállítása is.
 
     
Vírus védelmi programok Garancia

Az általunk forgalmazott minőségi notebookokra és netbookokra a neves gyártók 2-3-4 év garanciát válalnak. Garanciánkkal kapcsolatosan itt olvashat részletesebben.
 
     

Számíthat a támogatásunkra!

Tudjuk mennyi problémával és nehézséggel jár egy kisvállalkozás üzemeltetése. Szeretnénk ha az Ön által használt informatika nem nehezítené az életét, hanem könnyítené, ezért minden eladott számítógépünk mögött speciális felhasználói támogatási csomag áll, amellyel Őn bármikor segítséget kérhet a számítógéppel kapcsolatos informatikai problémáinál.


Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.