Net Time Számítógép szervíz, számítógép javítás, rendszerkarbantartás, vírusirtás, adatmentés, számítástechnikai eszközök Kistarcsa Bellus József u. 16.

Számítógépjavítás az otthonában! ----> Budapest, Kistarcsa és környéke (Kerepes, Szilasliget, Csömör, Nagytarcsa, Gödöllő, Mogyoród stb)

Notebook és netbook számítógépek


Notebook és netbook kínálatunkban megtalálja a neves gyártók legújabb modeljeit. A notebook számítógépek kiválasztásánál is az első kérdés amit tisztázni kell, hogy milyen célra ( milyen feladatokra) szánjuk az új számítógépet. Egészen más paraméterű gép kell a napi irodai munkákra, a videofeldolgozásra vagy játékra. Mivel ezek a számítógépek nehezebben bővíthetőek, ezért a pontos paraméter megválasztás fontosabb mint az asztali számítógépek esetében. Olvassa el hasznos tanácsainkat a notebook és netbook számítógép kiválasztáshoz!

Mi az Ön igényeit megismerve ajánlunk olyan hordozható számítógépeket, amelyek paramétereikben az adott feladatra a legjobban megfelelnek. Az új generációs processzoroknak és a megnövelt grafikus és többfeladatos teljesítménynek köszönhetően a legújabb technológiájú hardverelemeket tartalmazó notebook vagy netbook segítségével Önnek zökkenőmentesebb számítógépes felhasználásban lehet része. Vegye észre az innovatív technológiákban és termékekben rejlő erőt, amelyre egész nap számíthat. Segítünk kiválasztani azt a hordozható számítógépet amellyel könnyedén elvégezheti napi teendőit, és gond nélkül dolgozhat egyszerre több feladaton is. Kérjen ajánlatot!

A kínálat nagyon széles, mi segítünk megtalálni azt a számítógépet, amely teljesítményben, árban és méretben ideális Önnek a mobil munkavégzéshez.

   

Notebook-ok

Megbízható, bővíthető megoldás kisvállalkozások és magánszemélyek számára.
Minőségi szánítógépeink könnyen integrálható és megbízható alapot biztosít vállalkozása növekedéséhez.

Legyen szó irodai munkáról, vagy szórakozásról ajánlatunkban olyan szánítógépek szerepelnek amelyek:


  • könnyen bővíthetőek,

  • az Önnek megfelelő méretben,

  • kedvező árú üzleti megoldást kínálnak,

  • kíváló minőségben.

Ultravékony noteszgépek a mindennapi számítógépes igények kielégítésére, amelyekre egész nap számíthat.
Akár különálló grafikus kártyát választ akár integrált grafikus vezérlőt, a megfelelő processzor teljesítménnyel és DDR3 memóriával elképesztő termelékenységet tapasztalhat.Az általunk kínált kedvező árú asztali gépek minden szükséges funkciót biztosítanak a hatékony irodai munkához. Gépeinkhez operációs rendszerként a Microsoft Windows 7 32 bites és 64 bites verzióját ajánljuk.

 
     

Netbook számítógépek

A sokat utazó, állandóan úton lévő felhasználók számára ideális választás a netbook számítógép, amely kis mérete és súlya miatt szinte észrevétlen marad. Az új processzoroknak, az energiatakarékos technológiának és a megnövelt akkumulátor teljesítménynek köszönhetően akár 9-11 órán keresztül is képes egy feltöltéssel üzemelni. Ma már szinte ugyanazokat a technikai paramétereket találjuk ezeknél a gépeknél is mint nagyobb társaiknál legyen szó:


  • 1-3 GB memóriáról,
  • 500 GB merevlemezről,
  • 6 cellás akkumulátorról,
  • webkameráról,
  • 802.11 /b/n/n Wi-Fi csatlakozásról vagy
  • 3 db USB 2.0 portról.

A könnyű és stílusos készülékek tehát egy igen erős belsőt rejtenek, emelyen Ön is megtapasztalhatja milyen gyorsan indulnak el az alkalmazások. Ezek a készülékek nemcsak otthon használható multimédiás kisokosként, hanem munkaeszközként is remekül megállják a helyüket.

 
     
Kiegészítők

Kínálatunkban szerepelnek olyan hasznos notebook és netbook kiegészítők, mint például táskák, egerek vagy hordozható háttértárak. Ezeknél az eszközöknél nemcsak a külső dönt, hogy mennyire divatos, hanem a mindennapi használat. A stílusos táskák nemcsak külsejükkel, hanem belső tulajdonságukkal is képesek hódítani, hiszen amellett, hogy óvják és védik a noteszgépet, egyéb eszközöknek is helyet biztosítanak.

A lézeres érzékelővel ellátott egér ideális társ a noteszgépek, netbookok mellé. A kényelmes és ergonómikus külső hosszabb távú munkára is alkalmassá teszi az egeret.

Egy nagy tárkapacitású külső merevlemez ma már elengedhetetlen tartozék a számítógép tulajdonosok számára. A tárterület merete és a csatlakozás fajtája mellett egyre nagyobb szerepet kap a dizájn is. Egy elegáns kis méretű, de gyors és nagykapacitású külső merevlemez kitűnő választást jelent. Segítünk megtalálni az ideális megoldást.

 
     
Grafikai szoftverek Telepítés

A notebookok és netbookok nagyobb része már előretelepített operációs rendszerrel érkezik. Amennyiben Őn olyan számítógépet választ, amely nem tartalmaz Windows 7 operációs rendszert, igény szerint külön díj ellenében feltelepítjük a megvásárolt Microsoft operációs rendszert valamint a Microsoft Office csomagot. A szoftvertelepítésbe beletartozik notebook részegységeinek a drivereinek (meghajtóprogramjainak) telepítése és beállítása is.
 
     
Vírus védelmi programok Garancia

Az általunk forgalmazott minőségi notebookokra és netbookokra a neves gyártók 2-3-4 év garanciát válalnak. Garanciánkkal kapcsolatosan itt olvashat részletesebben.
 
     

Számíthat a támogatásunkra!

Tudjuk mennyi problémával és nehézséggel jár egy kisvállalkozás üzemeltetése. Szeretnénk ha az Ön által használt informatika nem nehezítené az életét, hanem könnyítené, ezért minden eladott számítógépünk mögött speciális felhasználói támogatási csomag áll, amellyel Őn bármikor segítséget kérhet a számítógéppel kapcsolatos informatikai problémáinál.


Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.