Net Time Számítógép szervíz, számítógép javítás, rendszerkarbantartás, vírusirtás, adatmentés, számítástechnikai eszközök Kistarcsa Bellus József u. 16.

Számítógépjavítás az otthonában! ----> Budapest, Kistarcsa és környéke (Kerepes, Szilasliget, Csömör, Nagytarcsa, Gödöllő, Mogyoród stb)

Monitorok, nyomtatók és multifunkciós eszközök


Monitor és nyomtató kínálatunkban megtalálja a neves gyártók legújabb modeljeit. A monitoroknál az elsődleges szempont a méret és a képminőség. A nyomtatók és multifunkciós eszközök kiválasztásánál azonban jóval több kérdést kell tisztázni:


 • Milyen célra ( milyen feladatokra) szánjuk az új nyomtatót?

 • Hálózatban szeretnénk-e használni?

 • mono vagy színes nyomtatásokat szeretnénk?

 • A4 vagy A3 méretű nyomtatásaink vannak?

 • kompakt méretű asztali nyomtatót vagy csúcssebességű munkacsoportos nyomtatót szeretnénk?

 • Mennyit nyomtatunk naponta, havonta?

Egészen más technikai paraméterű nyomtató kell egy irodában, egy munkacsoportban vagy otthon.Mi az Ön igényeit megismerve ajánlunk olyan gyors, erőteljes és megbízható eszközöket, amelyek paramétereikben az adott feladatra a legjobban megfelelnek. Segítünk kiválasztani azt a nyomtatót amellyel könnyedén elvégezheti napi nyomtatási feladatait kisebb vagy nagyobb munkacsoportok számára kiemelkedő irodai minőségben, kiemelkedően alacsony költségek mellett. Kérjen ajánlatot!


   

Monitorok

Megbízható, ideális képernyő minden feladatra.

A belépőszinttől a prémium kategóriáig az általunk forgalmazott LCD és LED monitorok bármilyen felhasználói igényt kielégítenek. Legyen szó irodai munkáról, vagy szórakozásról ajánlatunkban olyan monitorok szerepelnek amelyek:


 • stilusosak és praktikusak,

 • megbízhatóak,

 • a kimelkedő képminőség energiatakarékossággal párosul,

 • kedvező árú üzleti megoldást kínálnak,

 • kíváló minőségben.

A továbbfejlesztett technológiák révén gyorsabb, tisztább képek, kiemelkedő dinamikus kontrasztarány, és 2 ms válaszidő – ezt nyújtják a a LED monitorok. Minden képrészlet tökéletes precizitással rajzolódik ki, dinamikus színekkel, drámai részletességgel és lélegzetelállító sebességgel.
Akár hagyományos LCD monitort választ akár LED monitort vagy TV-tuneres monitort, ezek a monitorok egyedülálló módon ötvözik a különleges stílust a kimagasló teljesítnénnyek. Tapasztalja meg Ön is a kiváló képminőséget, a tökéletes színhűséget és az extrém teljesítményt.

 
     

Nyomtatók

A nyomtatási igények nagyon széleskörűek és változatosak. Mindig az Ön vagy cégének igénye határozza meg, hogy milyen nyomtatási technológiájú (lézer vagy tintasugaras), milyen sebességű és tudású eszközt tudunk ajánlani a nagyon széles kínálatból. Lézer, tintasugaras vagy fotónyomtatók esetén nemcsak a nyomtató beszerzési költségére kell figyelni, de fontos a kellékanyagok ára is. Nézze meg kellékanyag kínálatunkat!

Legyen szó:

 • nagy teljesítményű asztali nyomtatóról,

 • erőteljes nyomtatóról munkacsoportoknak,

 • gyors, színes lézer hálózati nyomtatóról,

 • kompakt A3 nyomtatóról munkacsoportoknak,

 • csúcssebességű A4 színes lézer nyomtatóról

amikor a produktivitásra és a hatékonyságra van szükség, ezek a készülékek nyújtják a kézenfekvő megoldást.

Önnek a gyorsaság és megbízhatóság mellett a költséghatékonyság is fontos szerepet játszik a döntésnél. Cégünk többféle lézernyomtatót kínál azoknak a kis- és közepes vállalkozásoknak, valamint nagyvállalatoknak, amelyek fekete-fehér és színes nyomtatásaikat a lehető legköltséghatékonyabb módon szeretnék megoldani. A különböző típusok könnyen megbirkóznak a legösszetettebb nyomtatási feladatokkal is, a kétoldalas, és a hálózatos nyomtatás szinte minden esetben alapfelszereltség. A nyomtatók egész élettartamuk alatt folyamatosan alacsony üzemelési költséget biztosítanak, hála az évek alatt tökéletesített ECOSYS technológiának.

A technikai paraméterek pedig kíválóak:

 • Akár 35 A4 oldal percenként fekete-fehérben és színesben,
 • Akár 9600 dpi nyomtatási felbontás Multi-bit technológiával,
 • Beépített duplex egység kétoldalas nyomtatáshoz,
 • Akár 5 lapadagoló összesen 2.650 lap kapacitással,
 • USB, párhuzamos és hálózati csatlakozó alapkiépítésben (bizonyos modelleknél)

A megfelelő paraméterekkel Ön is megtapasztalhatja, milyen gyorsan indulnak el és fejeződnek be a nyomtatások. Ezek a készülékek nemcsak kisvállalkozásoknál, hanem intézményi és nagyvállalati munkaeszközként is remekül megállják a helyüket.

 
     
Multifunkciós eszközök

A multifunkciós nyomtatók (Multi-Functional Printers, röviden MFP-k) tekintetében cégünk átfogó termék-kínálatot vonultat fel, a kisteljesítményű modellektől egészen a nagyteljesítményű rendszerekig. Ezek a funkciókban gazdag készülékek igény szerint bővíthetőségükkel nyomtató, szkenner és fax funkciókkal, rugalmasan igazodnak a folyamatosan változó irodai és otthoni igényekhez, bármilyen felhasználási szintről is beszélünk. Egy összetett mono multifunkciós eszköz szeretne, amire mindig számíthat, vagy professzionális, színes, felhasználó-barát multifunkciós eszközt keres? Kínálatunkban mindezeket megtalálja.
Segítünk megtalálni az ideális megoldást.

 
     
Grafikai szoftverek Beüzemelés

A nyomtatók és multifunkciós eszközök használatának a sikere illetve a felhasználók elégedettsége sokszor a beüzemelésen és az eszközökben rejlő tudás megismerésén múlik. Ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy megfelelőképpen telepítve és bemutatva adjuk át az általunk forgalmazott eszközöket felhasználóinknak. Megmutatva az eszköz lehetőségeit és ezeket beintegrálva az üzleti folyamatokba.
 
     
Grafikai szoftverek Kiemelkedően magas karbantartási ciklusok

A Kyocera készülékek hosszú élettartamú, nagy kopásállóságú alkatrészeket használnak.

Ennek köszönhetően kevesebb a leállás, ami nagyobb üzembiztonságot jelent. A megritkuló karbantartások a szervizköltségeket is csökkentik, ezáltal alacsonyabb üzemeltetési díjakat eredményezve, az alacsonyabb alkatrészigény pedig nagyságrendekkel csökkenti a hulladék-kibocsátást.

Az ECOSYS technológia szabadalmazott szilícium dobegységet és más hosszú élettartamú alkatrészeket használ, ennek eredményeként az egyetlen kellékanyag ami szükséges a használat során, a tonerpor, ezáltal elkerülhető a drága teljes tonerkazettás megoldás. Az ECOSYS több mint egy technikai újdonság, ez egy egészen új elképzelés alapelve. A nyomtatók fejlesztése során három tényezőre összpontosítanak:

 • Gazdaságos (ECOnomy), - A versenyképes árhoz alacsony üzemeltetési költségek társulnak.
 • Környezetbarát (ECOlogy), - Hatékonyabb energiafelhasználás, alacsonyabb hulladék-kibocsátás és erőforrás szükségletek.
 • Rendszer (SYStem), - A legmagasabb igényeknek megfelelő minőség és termelékenység biztosítása.
 
     
Vírus védelmi programok Garancia

Az általunk forgalmazott eszközöket úgy választjuk ki, hogy lehetőség szerint minél hosszabb gyári garanciával rendelkezzenek. Garanciánkkal kapcsolatosan itt olvashat részletesebben.
 
     

Számíthat a támogatásunkra!

Az eszközök telepítése és integrálása a meglévő rendszerbe néha nehéz és időigényes feladat. Tudjuk, hogy egy vállalkozás működtetésénél az idő milyen fontos tényező, ezért az eszközök beszerzését megpróbáljuk a lehető legrövidebb idő alatt lebonyolítani.

Az eszközök megfelelő beállításávál szeretnénk, ha az Ön által használt informatika ne nehezítené az életét, hanem könnyítené.

Ön csak a vállalkozására koncentráljon, az informatikai problémákat pedig bizza ránk.

Nálunk az eladás és telepítés, beüzemelés után is Ön bármikor segítséget kérhet az eszközökkel kapcsolatos informatikai problémáinál.


Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.