Rendszerkarbantartás


Gyakran jelennek meg zavaró hibaüzenetek számítógépén? Lelassult a PC-je? Olyan programok találhatóak számítógépén, amire nincs is szüksége? Ezek a hibák és lassulások sok esetben a helytelenül beállított-, vagy feleslegesen telepített programok okozzák. Tartsa karban rendszerét szolgáltatásunk segítségével.


Rendszerkarbantartási szolgáltatásunkat a magánszemélyeken kívül kis és középvállalkozásoknak ajánljuk, ahol az üzleti folyamatok kritikus pontja a megfelelően működő informatikai háttér.


Célunk, hogy az informatikát ügyfeleink szolgálatába állítsuk!

Cégünk a számítógépek javítása mellett teljes körű karbantartási szolgáltatást is nyújt, így nem Önnek kell bajlódnia a felmerülő informatikai problémák megoldásával. Legyen szó

  • programok telepítéséről,

  • mentésekről,

  • operációs rendszer telepítésekről,

  • adatvédelemről,

  • szoftver karbantartásról,

  • távfelügyeletről.

  • távoli vagy helyszíni segítségnyújtásról,

  • vírusvédelemről.

Csak néhány példa a teljesség igénye nélkül, amelyek azt biztosítják, hogy informatikai rendszere észrevétlenül, de hatékonyan szolgálja Önt.
Segítünk ha váratlan informatikai problémája támad. Forduljon hozzánk bizalommal!
 
     

Több mint rendszergazda szolgáltatás!

Az elmúlt években hozzánk fordulók nem csak rendszerkarbantartási szolgáltatásunkat vették igénybe, hanem tanácsot is kértek és sok esetben olyan problémák is felszínre kerültek, amelyek a háttérben megbújva lassították a cégek hatékony működését. Ingyenes tanácsadásunk mindenki rendelkezésére áll. Szolgáltatásainkkal egy megbízható informatikai rendszert szeretnénk biztosítani, amely hozzájárul a cégek versenyképességéhez.

 


Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen fel minket, hogy személyes megbeszélés után egy sikeres és hosszú távú üzleti kapcsolat jöhessen létre.


Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.