Net Time Számítógép szoftver, szervíz, számítógép javítás, rendszerkarbantartás, vírusirtás, adatmentés, számítástechnikai eszközök Kistarcsa Bellus József u. 16.

Számítógépjavítás az otthonában! ----> Budapest, Kistarcsa és környéke (Kerepes, Szilasliget, Csömör, Nagytarcsa, Gödöllő, Mogyoród stb)

Szoftverek forgalmazása, telepítés, beállítás


Szoftverkínálatunkban megtalálja azokat a programokat, amelyek a mindennapos munkához elengedhetetlenek. Szüksége van operációs rendszerre, irodai alkalmazásra, grafikai programra? Segítünk kiválasztani és telepíteni, beállítani a kívánt szoftvereket. Kérjen ajánlatot!Legyen szó kereskedelmi vagy ingyenes programról, mi az Ön igényeit figyelembe véve ajánlunk szoftvereket. Izelítő kínálatunkból:

   
Operációs rendszerek Operációs rendszerek

Operációs rendszer ajánlatunkban szerepel a Windows 7, a Windows 8.1 és a Windows 10 is.
 
     
Irodai alkalmazások Irodai alkalmazások

Kínálatunkban szerepel a Microsoft Office legújabb verziója és minden olyan szoftver, amelyet Ön napi munkája során igénybe vesz, irodai alkalmazások, tömörítők, segédprogramok (fizetős és ingyenes programok).
 
     
Grafikai szoftverek Grafikai szoftverek

Grafikai programra van szüksége? Legyen szó akár képszerkesztő- képnézegető programról vagy vektorgrafikus alkalmazásról. Nálunk megtalálja.
 
     
Vírus védelmi programok Vírus védelmi programok

Ma már elengedhetetlen, hogy számítógépünk rendelkezzen víruskereső szoftverrel, hiszen az Internetre csatlakozó számítógépek folytonos támadásnak vannak kitéve. Kínálatunkban a legnevesebb vírusírtó programok szerepelnek. Legyen szó vírusvédelemről vagy komplex internet biztonsági csomagokról a következő nevek Önnek a biztonságot jelentik: Panda, Kaspersky, NOD32, Norton.
 
     


A Net Time Bt. az alábbi problémáknál segít önnek a szoftverek telepítése beállításán túl: számítógép szervíz, számítógép javítás, rendszerkarbantartás, adatmentés, adathelyreállítás, vírusirtás, számítástechnikai eszközök forgalmazása, hálózat.

 

Számítógépjavítás az otthonában!
Budapest, Kistarcsa és környéke (Kerepes, Szilasliget, Csömör, Nagytarcsa, Gödöllő, Mogyoród stb.