Szünetmentes áramforrások


Reméljük Ön még nem találkozott azzal a problémával, amikor éppen javában dolgozik a számítógépén és bekövetkezik egy áramszünet. Egy rövid idejű áramkimaradás is végzetes lehet. Adatok veszhetnek el vagy az addig elvégzett munkát kell megismételni. Ilyen esetekben nagy segítség egy szünetmentes áramforrás, amely biztosítja a tápellátást áramkimaradás esetén is. Természetesen az elektromos hálózat irányából még számtalan veszélyforrás leselkedik a számítástechnikai rendszerekre és eszközökre, hiszen:


 • a túláram,

 • az áramingadozás,

 • az elektromos tüskék és

 • a kisűlések

tönkretehetik ezeket a berendezéseket. Ha Önnek a számítástechnikai rendszerének biztonsága és az Ön nyugalma fontos, akkor eszközeinkkel tökéletes védelmet építhet ki.


Mi az Ön igényeit megismerve ajánlunk olyan megbízható eszközöket, amelyek paramétereikben az adott feladatra a legjobban megfelelnek.
Kérjen ajánlatot!


   

Szünetmentes tápegységek
A szünetmentes tápegység (Uninterruptable Power Supply; UPS) fontos és nagyon hasznos dolognak számít, ha otthonunkban vagy munkahelyünkön gyakran fordul elő áramkimaradás. Egy-egy vállalkozás életében pedig elengedhetetlen, ha egy vagy több folyamatosan üzemelő szervert( alkalmazás-, fájl-, levelező- vagy webszervert müködtet. A szünetmentes tápegységnek alapvetően három funkciója van.


 • Először, kiszűri a hálózati feszültségből azokat az ingadozásokat (tüskéket), amelyek tönkretehetik az eszközöket.

 • Másodszor, áramkimaradás esetén biztosítja a feszültséget (teljesítménytől függöen hosszabb—rövidebb üzemidőt biztosítva áthidalhatunk velük áramszüneteket).

 • Harmadszor, megfelelő szoftverek alkalmazásával le tudja állítani a számítógépet amikor a szünetmentes energia fogytán van, ezáltal védve adatainkat és számítógépeinket.


Az általunk forgalmazott szünetmentesek megbízható, hálózati kategóriájú áramminőséget biztosítanak, védve a fontos adatokat. A számítógépeken felül alkalmasok az üzletmenet szempontjából létfontosságú kiszolgálók, hang- és adatátviteli hálózatok,kereskedelmi értékesítési pontok,irodai vagy banki backoffice-ok és egyéb kritikus eszközök védelmére legyen szó hagyományos kialakításról vagy Rack szekrényes kivitelről.

A világ vezető UPS gyártóinak fejlesztésinek eredményeként:

 • a nagy kimenő teljesítménynek,

 • a szinuszos kimenetnek,

 • a hosszú üzemidőnek,

 • a LED kijelzőnek,

 • az intelligens akkumulátorfelügyeletnek és

 • a telepített szoftvereknek köszönhetően


Ön élvezheti az UPS felügyelet és a biztonságos rendszerleállítás előnyeit.

Védje értékes adatait és eszközeit!

 
     

Cégünk az alábbi gyártók termékeit és megoldásait ajánlja és forgalmazza.

 
     
Vírus védelmi programok Garancia

Az általunk forgalmazott eszközöket úgy választjuk ki, hogy lehetőség szerint minél hosszabb gyári garanciával rendelkezzenek. Garanciánkkal kapcsolatosan itt olvashat részletesebben.
 
     

Számíthat a támogatásunkra!

Az eszközök megvásárlásával még nincs megfelelő biztonságban a rendszere. A szünetmentes tápegységek beállítása és a megfelelő felügyeleti szoftverek telepítése, finomhangolása nem mindig egyszerű feladat. Szeretnénk ebben segítséget nyújtani, szolgáltatásunkkal.

Ön csak a vállalkozására koncentráljon, az informatikai problémákat pedig bizza ránk.

Nálunk az eladás és telepítés, beüzemelés után is Ön bármikor segítséget kérhet az eszközökkel kapcsolatos informatikai problémáinál.


Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.