Ingyenes informatikai tanácsadás


Az informatikai rendszerek bővítése, korszerűsítése vagy hatékonyabbá tétele esetén elengedhetetlen a megfelelő szaktudás és a naprakész információk megléte. A kisebb vállalkozásoknál nem mindig áll rendelkezésre a megfelelő informatikai szakember vagy csapat. Szeretnénk felajánlani Önnek szakembereink képzettségét és tapasztalatát. Kérje nyugodtan segítségünket, ha tanácsra van szüksége.Hatékony vállalati informatika.

A hatékony vállalati informatikai stratégia kialakításához elengedhetetlen a meglévő eszközök feltérképezése és a felhasználói igények felmérése. Ingyenes tanácsadói szolgáltatásunk során szakembereink Önnel előzetesen egyeztetett időpontban részletes felmérik informatikai erőforrásait és elkészítik a hardver, szoftver leltárt. Az informatikát használó alkalmazottakkal és a cég vezetésével közösen megállapítják a jelenlegi szűk erőforrásokat és a fejlesztési igényeket. Ezekből állítjuk össze azt dokumentációt (fejlesztési tervet), amely konkrét javaslatokat fogalmaz meg a informatikai eszközpark továbbfejlesztésére, a hatékony informatikai stratégia kialakítására.
 
     

Hardver és szoftver eszközök.

Az elmúlt évek töretlen fejlődését a tudatosan kialakított termékválaszték és a minőségi vevőkiszolgálás biztosította. Kínálatunk mára a professzionális számítástechnikai eszközöktől, a PC részegységeken keresztül egészen a számítástechnikai kiegészítőkig terjed, ezzel több ezres termékskálát eredményezve. Az általunk forgalmazott számítástechnikai eszközök neves gyártóktól származnak. Természetesen szoftverekkel (az operációs rendszerektől az irodai alkalmazásokon át a védelmi megoldásokig) és kellékanyagok széles választékával is fogadjuk vásárlóinkat. A teljesség igénye nélkül néhány gyártó, melyek termékeit fogalmazzuk: Microsoft, Hewlett-Packard, Intel, APC, Asus, Canon, Samsung, LG, Panda, Gigabyte, Eaton, Dell.


Ebből a termékválasztékból biztosan megtaláljuk a megfelelő eszközt Önnek.

 
     
Számítógépszerviz és a rendszerkarbantartás

Felmerülő hardver- és szoftvergondjainál is vegye igénybe tanácsadó szolgáltatásunkat. Segítünk eligazodni a számítástechnika világában.
 
     


Munkatársaink olyan szakemberek, akik hosszú évek óta jelen vannak az informatika rohamosan fejlődő világában. Annak érdekében, hogy lépést tartsunk az Informatika fejlődésével, folyamatosan képezzük magunkat. Ez a szakmai múlt és egyre bővülő ügyfélkörünk is arról tanúskodik, milyen színvonalú munkát végzünk


Több éve hűséges üzletfeleink is ezt értékelik bennünk. Cégünk mindegyik munkatársa nagy számítástechnikai gyakorlattal rendelkezik. Ez a sokéves tapasztalat az alapja a hozzánk fordulók problémáinak a megoldásának.


Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen fel minket, hogy személyes megbeszélés után egy sikeres és hosszú távú üzleti kapcsolat jöhessen létre.


Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.