Üzemeltetés, rendszerfelügyelet


Nem akar rendszergazdát számítógépei mellé? Néha azért szüksége van informatikai szakemberre? Szolgáltatásunk akár rendszeres akár eseti személyes megjelenéssel, vagy távfelügyelettel nyújt segítséget a vállalkozás informatikai rendszerének folyamatos és megbízható működésének megvalósításában.


Számítógépes rendszerek és hálózatok üzemeltetése.

Minden informatikai rendszer igényel valamilyen szintű rendszerfelügyeletet. A legjobban megtervezett és felépített rendszerek sem kivételek ez alól. A napi rutin rendszergazdai feladatoktól kezdve a mentéseken, a karbantartásokon és hardver javításokon át a fejlesztésekig nagyon sok dologra kell figyelni ahhoz, hogy a rendszer megfelelően működjön. Az egyre bonyolultabbá váló informatikai megoldások mellett ezek az üzemeltetési feladatok komoly problémát jelentenek a cégek számára megfelelő szakértelem és tapasztalat nélkül.


Ma már egyre több olyan cég van aki ezt felismerve egy olyan külső szakértő céget bíz meg az üzemeltetéssel, amelyik megfelelő tapasztalatokkal rendelkezik. Cégünk üzemeltetési és rendszerfelügyeleti szolgáltatását az ilyen feladatok megoldására kínáljuk. Legyen szó


  • az üzemeltetési feladatok egy részének ellátásáról,

  • teljes körű üzemeltetésről,

  • rendszerfelügyeletről,

  • hardver karbantartási szerződésről,

  • szoftver karbantartásról, felügyeletről,

  • távfelügyeletről.

Ha Önnek fontos informatikai rendszerének megbízható működése, akkor elégedett lesz szolgáltatásainkkal.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen fel minket, hogy személyes megbeszélés után egy sikeres és hosszú távú üzleti kapcsolat jöhessen létre.


Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.