Vírusirtás, trójai, féreg, reklám- és kémprogram eltávolítás! Vírusvédelem ----> Budapest, Kistarcsa és környéke (Kerepes, Szilasliget, Csömör, Nagytarcsa, Gödöllő, Mogyoród stb)

Böngésszen, vásároljon és bankoljon az interneten, és védje meg szeretteit az olyan fenyegetésektől, mint az internetes zaklatás!


Cégünk a Panda vírusvédelmi megoldásait javasolja felhasználóinak.

Védje meg személyes adatait, pénzét és családját a legjobb internetbiztonsági szoftverrel!

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG VALAMENNYI ESZKÖZÉHEZ.

A Panda Security Európa első számú vírusirtó szoftver gyártója immár 20 éve gondoskodik ügyfelei védelmérõl a vírusokkal és egyéb fenyegetésekkel szemben. A Panda Security széles választékot kínál ügyfeleinek mivel termékpalettája az otthoni számítógépek védelemétől a nagyvállalatoknál használatos speciális hardver alapú célrendszerekig minden típusú igényt lefed. Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően Ön mindig biztos lehet benne, hogy a Panda termékei a legkiválóbb védelmi technológiákat alkalmazzák, mindezt olyan formában, hogy a védelmi rendszer sebesség és a hatékonyság terén a maximumot nyújtsa miközben megkíméli számítógépe erõforrásait. Egyedülálló Kollektív Intelligencia rendszerének és TruPrevent technológiájának köszönhetően a Panda Security termékek szolgáltatásaikban messze felülmúlják a konkurens vírusirtókat. Hatékonyságukat és gyorsaságukat pedig objektív összehasonlító tesztek tucatjai igazolják.

A vállalat szintén úttörő szerepet játszott az első cloud alapú antivírus szoftver bevezetésében (Panda Cloud Antivirus). A Panda Security szlogenje- One step ahead - Egy lépés előre- összegzi a versenyelőnyt, amely jellemzi a céget a kezdetektől fogva: elkötelezettek a folyamatos innováció és a változás irányában, és azon képességüket, hogy folyamatosan egy lépéssel a számítógépes fenyegetések előtt járjanak. Számtalan díjat és elismerést kapott mind vállalati szinten, mind az Antivirus megoldásai révén.
JELLEMZÕK ÉS ELÕNYÖK:  
A PANDA termékei az alábbi szolgáltatásokat tartalmazzák:


 • Vírusellenõrzõ
 • Kémprogramok elleni védelem
 • Adathalászat elleni védelem
 • Rootkitek elleni védelem
 • Tûzfal
 • Identitásvédelem
 • Technikai támogatás és automatikus frissítések


Fõ elõnyök a felhasználók számára:

 

 • Rosszindulatú programokkal szembeni védelem.
 • A személyazonosság eltulajdonításának megakadályozása.
 • Viselkedéselemzésen alapuló veszélyforrás-észlelés.
 • Mindössze két kattintásból álló rendkívül egyszerű aktiválás.
 • Az összes funkció és modul egyetlen felületen keresztül jól átlátható.


 
   
Természetesen 100 %-os védelem nincs!  
A vírusvédelmi szoftverek gyártói alapos teszteknek vetik alá termékeiket, a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően ezek a szoftverek nagyrésze rendelkezik a Virus Bulletin 100% kitüntető díjjal (az a termék kaphatja meg ezt a díjat, amely a tesztek során minden jelenleg is aktívan terjedő vírust megtalál, és nem produkál téves riasztást).
Hiába azonban a megfelelő vírusvédelmi szoftver, az Internet irányából érkező veszély csökkentéséhez szükség van a felhasználók odafigyelésére is.
 

Kérem olvassa el biztonsági tippjeinket is amelyekkel a veszély csökkenthető.


Nálunk van megoldás a számítógépes vírusirtásra is! Vírusmentesítés!

Vírusfertőzés (féreg, trójai, kémprogram) észlelése vagy gyanúja esetén az a legfontosabb, hogy ne essen pánikba. Ha vírusirtásra van szüksége, hívjon bennünket a 06-30-94-95-222 telefonon. Vírusirtó szakértőink segítenek. Vírus mentesítjük számítógépét!

   
Otthoni védelem

Panda Internet Security 2016
Panda Global Protection 2016
Panda Antivirus Pro 2016
Panda Gold Protection 2016
-

Otthoni védelem tovább...
Vállalati védelem

Business secure.
Védje hálózatát egy megoldással.
Hálózativédelem, határvédelem.
Menedzselt irodai védelem.
Malware Audit.

tovább...
Online ellenőrzés

Ellenőrízze számítógépét ingyenesen.

Új Active Scan 2.0
On-line antivírus kémprogramok, vírusok és egyéb internetes fenyegetések ellen.

tovább...