Vírusirtás, trójai, féreg, reklám- és kémprogram eltávolítás! ----> Budapest, Kistarcsa és környéke (Kerepes, Szilasliget, Csömör, Nagytarcsa, Gödöllő, Mogyoród stb)

Vírusirtás


Számítógépe lelassult, programjai űjraindulnak vagy nem űgy múködnek ahogyan megszokta?

Elképzelhető hogy egy kártékony szoftver támadta meg a számítógépét. Ez lehet vírus, kémprogram, trójai vagy féreg.

Nálunk van megoldás a számítógépes vírusirtásra!

Vírusfertőzés észlelése vagy gyanúja esetén az a legfontosabb, hogy ne essen pánikba. Ha vírusirtásra van szüksége, hívjon bennünket a 06-30-94-95-222 telefonon. vírusirtó szakértőink segítenek. Vírus mentesítjük számítógépét!

A vírusok és egyéb kártékony kórokozók jelenlétére az esetek egy részében egyértelmű jelek utalnak, pl. állományokat tesznek tönkre vagy lassítják a számítógépet esetleg reklámokkal bombázzák a felhasználót, addig másik részük a háttérben rejtve fejti ki kártékony tevékenységüket.
Vírusos a számítógépem!  
Melyek a vírus fertőzés jelei?  • A számítógép Indokolatlanul lelassul, lefagyások tapasztalhatóak
  • A számítógép minden ok nélkül újraindul
  • Alkalmazások nem indulnak el illetve tűnnek el a gépről
  • A számítógép nem indul, hibaüzenetek jelennek meg
  • Hiányzó állományok
  • Levelező partnerei jelzik, hogy fertőzött levelet kaptak az Ön e-mail címéről
  • Folyamatos internetforgalmat tapasztal
  • A merevlemez folyamatosan dolgozik
vírusirtás  
   
Természetesen ezek nem minden esetben vírusfertőzés tünetei, de ilyen problémák vagy hibajelenségek (esetleg más problémákkal együttesen) utalhatnak vírusfertőzésre.  
Amennyiben a fenti gyanus jelenségeket tapasztalja, forduljon hozzánk!

Vírusirtás menete:
Vírusirtás folyamán egy, vagy több vírusirtóval ellenőrizzük végig a fertőzött számítógépet. A vírusmentesítés eltávolítja a fertőzést, a vírusok vagy a vírusos állományok karanténba helyezésével illetve törlésével ismét tiszta és vírusmentes rendszert kaphat.
vírusirtás  
Ellenőrízze számítógépét most! Online vírus ellenőrzés ingyen!    Amennyiben számítógépe vírusos, vagy vírusirtásra van szüksége, hívjon bennünket a 06-30-94-95-222 telefonon. Vírusirtó szakértőink segítenek. Vírus mentesítjük számítógépét!.


Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.